Terugblik januari t/m juni 2016

‚ÄúZingen met BASIXXXXX !!!!‚ÄĚ klinkt de uitroep van half Lava terwijl de andere helft zich van schrik verslikt in koffie, thee of water en zich afvraagt wat er gebeurt!!
Het is snel duidelijk dat het niet ‚Äėzomaar‚Äô iets is ¬†om met deze professionele Deense mannengroep samen te werken en na het grote verheugen op zingen met de mannen is het nu het nagenieten van het optreden‚Ķja nog steeds!
Wat zijn ze goed, professioneel en heerlijk om mee te werken. Publiek en Lava hebben genoten!
basix website          basix website 4

Optredens in het klein of in het groot….bij Lava gebeurt het allemaal.
Zingen tijdens een verjaardag en zo een huiskamerconcertje mogen geven, klein en intiem.….voor ons en voor de jarige een primeur en wat was het leuk !! Onze jongste fan kraaide lustig en vrolijk met ons mee.

Ook de ¬†muzikale Kerkenfietsroute blijft ons nog lang bij.¬†Niet alleen vanwege de prachtige locatie met evenzo prachtige akoestiek, niet alleen vanwege de fietsers die elk optreden weer verwachtingsvol in de banken zaten, blij dat ze even konden uitrusten van kilometers trappen tegen wind in en met een druppel regen zo nu en dan….waarom dan wel….voor het eerst spande het er om of we wel compleet waren. Twee Lava’s zaten vast in het verkeer – een open brug die defect bleek – en haalden het op het nippertje. Inzingtijd : √©√©n minuut … en lekker dat het klonk !!

We kijken terug op heel leuke optredens met enthousiaste, ontroerende en lieve reacties !!