Repertoire

We streven naar een zo uitgebreid en gevarieerd mogelijke ‘collectie’ in het genre lichte muziek, hoewel een lied met een klassieke twist ook niet geschuwd wordt.
Het mooie ‘Door de Wind’ van miss Montreal, het vrolijke ‘Let it Swing’ van The Bobbysocks, ‘Our House’ van Crosby, Stills, Nash & Young, ‘Het is over’ uit de musical ‘Heerlijk duurt het langst’, en nog veel meer…….

Wilt u alvast iets horen? Klik op de volgende titels:

Sweet&Low                 Seasons                 Jaloezie

Huidige voorstellingen:

Kerst met Lava
Met Lava toeleven naar kerst! Onze kerstvoorstelling heeft alles in zich om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Sfeervol met een lach, met ontroering en verstilling. Behalve veel zang is er een enkel gedicht, een mooi verhaal kortom….laat u door ons verrassen!

Momenteel werken we aan een nieuwe voorstelling: Zij 

Muzikale voorstellingen uit eerdere jaren:

LAVAkantie
Onze jubileumvoorstelling! Met Lava op reis, over land, zee en door de lucht! Maar ook … op reis zijn door t leven met andere bestemmingen en ontmoetingen. En uiteindelijk kom je tot de ontdekking dat ‘home is where the heart is’. Een vrolijke, kleurrijke maar ook gevoelige voorstelling!

De Vier Seizoenen
Jaargetijden…! Elk met hun eigen schoonheid, hun eigen karakter, hun eigen kleurenpracht. Seizoenen van een jaar en van je leven en wat dat met je doet. Lava bezingt en bespreekt ze….

Sprankelende en verrassende voorstellingen, geschikt voor theater, kleine en grote verenigingsavonden.
Benieuwd……..? Klik hier voor een sfeerimpressie !

Zoekt u geen avondvullend programma maar een korter optreden “op maat” ?? Ook dat is mogelijk!