Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
- Velden met een sterretje/Asterisk zijn verplicht.
- We behouden ons het recht om berichten te bewerken, te verwijderen of inzendingen te verbergen. Dit zal uitsluitend worden gedaan indien er misbruikt wordt gemaakt van het gastenboek en/of er ongewenst taalgebruik in het bericht voorkomt.
101 berichten.
Ina heeft geschreven op 12 maart 2015 om 04:22
Wat een heerlijke avond was het weer. Leuk thema ook. Nog nooit een koor Jingle Bells horen en zien zingen in maart, maar wat wat was dat leuk. Ook veel ontroering. Dankjulliewel!!!
Aafke & Kees heeft geschreven op 11 maart 2015 om 07:13
Wat hebben we genoten afgelopen zaterdag! Verfrissend, humoristisch en vooral de prachtige harmonieën. Kees vond het erg inspirerend.
Frederiek heeft geschreven op 8 maart 2015 om 06:27
Jullie waren fantastisch gisterenavond. Ik heb genoten. Complimenten!! En nu......op naar het theater.
heleen heeft geschreven op 7 maart 2015 om 10:43
Wat ben ik ongelooflijk trots op jullie. Het publiek was unaniem lovend xx
Herma heeft geschreven op 7 maart 2015 om 10:14
Lava ladies....Het was een fantastische avond, met een heerlijk lentegevoel naar huis gegaan. Graag tot een volgend optreden....
Vrouwen van Nu, afdeling Hoeksche Waard West heeft geschreven op 5 januari 2015 om 03:20
We hebben heel veel lovende reakties gekregen van onze leden. Het was een zeer geslaagde kerstavond. Speels en toch een fijne kerstsfeer. Jullie zingen ook prachtig.
Hitty Rotmeijer - Vrouwen van Nu Nw-LL heeft geschreven op 23 december 2014 om 03:12
Lieve dames, beetje laat maar niet minder gemeend!!!! Heel hartelijk bedankt voor de geweldige avond die jullie voor onze afdeling op woensdag de 17e december jl hebben verzorgd. We hebben er enorm van genoten. Ik hoop jullie in de toekomst nog eens te mogen ontmoeten. Lieve groeten namens de gehele afdeling Nieuw-Lekkerland. Hitty.
Johan heeft geschreven op 26 oktober 2014 om 08:50
Wat een mooi optreden hebben jullie neergezet vanmiddag in 'De Oliphant', jullie muziek maakt het leven mooi en kleurde mijn dag!
Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne heeft geschreven op 2 september 2014 om 07:47
Dank jullie wel voor de optredens tijdens de Burchtfeesten in Oostvoorne. Het was een genot om naar te luisteren!! Graag tot een volgende keer.
Sonja de Winter heeft geschreven op 31 augustus 2014 om 16:22
Dames, Heb genoten van jullie concert(je). vooral bij een van mijn lievelingsnummers:het nummer van Herman v.. Veen “ik hou van jou. Had (dacht ik) oogcontact met Charlien en bij de uitvoering van dit lied bracht ik mijn hand naar mijn hart. In ieder geval: geweldig, jullie hebben er een fan bij !! Hartelijke groet.
Bianca heeft geschreven op 31 augustus 2014 om 05:53
Gisteren voor het eerst naar een optreden van Lava geweest in de dorpskerk in Oostvoorne. Ik was erg verrast, heel afwisselend repertoire, mooie stemmen en veel energie!
mariska heeft geschreven op 31 augustus 2014 om 03:41
Prachtige website!
Karin heeft geschreven op 21 juni 2014 om 08:00
Wat een mooi optreden gisteravond in Delft! Weer erg genoten van zang en regie! Eigenlijk vind ik stiekem wel dat jullie de winnaar hadden moeten zijn. Chapeau! medefinalist Karin (Projektkoor Rijswijk)
Corry Ponstein heeft geschreven op 9 juni 2014 om 05:44
wat een geweldige groep met en heerlijk repertoir. Loupezuiver, professioneel
Jan Henk / reacties bezoekers heeft geschreven op 26 mei 2014 om 07:36
en hier de reacties van de bezoekers - beloof me dat jullie niet naast de schoenen gaan lopen!!: Muzikaal enthousiast koor / Schitterend, ik heb er heel erg van genoten / Goed, na de kerkdienst. / Mooi, heel professioneel / Een heel mooi optreden, ik heb ervan genoten! / Heel knap, erg genoten / Leuk en goed initiatief! / Goed gezongen LAVA en een prima choreo! / Goede ontvangst en uitleg. / Mooi, open gebouw / Erg genoten, prachtig concert/optreden! / Het was erg leuk. Mooi a-capella! / Was leuk concert zeker voor herhaling vatbaar / Fantastisch! Knap gedaan! Voor herhaling! / Prachtige muziek en goede presentatie / Een heel mooi concert. We hebben genoten! / Niet helemaal mijn muziek liedjes over scheiden maken mij niet vrolijk / Mooie en gevarieerde liedjes! Knap gedaan / Weer een feest om naar te luisteren en zo'n mooi gebouw! / Prachtig! / Mooi / GO LAVA! Mooi gedaan / Van gillende huisvrouwen naar Vocal Group chapeau! / Leuk enthousiast optreden!
Jan Henk heeft geschreven op 26 mei 2014 om 07:35
Dames. zit ik een heel verhaal te tikken, plaats ik het krijg ik een error. Het is toch wat. Dus dan nog een keer: Bedankt voor een leuke middag! Goede spirit, prachtig gezongen en veel plezier tussen de optredens - wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Ook louter positieve reacties van de bezoekers. Misschien minder dan gehoopt - maar ik zeg maar zo: het gaat om de kwaliteit van de reacties en die waren prima!
Trudie heeft geschreven op 25 mei 2014 om 02:47
Lieve Lava-vrouwen. Vond jullie optreden weer fijn. Er zit nog steeds vooruitgang in! Veel succes in Delft deze week, maak er een mooie show van! Groeten.
Robert Schliessler heeft geschreven op 22 april 2014 om 02:26
Geweldig hoe jullie zo mooi zingen en zo cool blijven gelijktijdig! Echt een plus voor de meerstemmige muziek !
Pieter heeft geschreven op 1 april 2014 om 05:14
ik heb erg genoten van jullie eerste optreden in het theater de Ontmoeting in Rozenburg, dit moet zeker een gevolg hebben. Vooral de performence waarbij de mimiek en de lichamelijke uitdrukking jullie zangkunst extra ondersteunen en dit allemaal uit het hoofd.
Wim (Dissonant) heeft geschreven op 30 maart 2014 om 03:51
Echt mooi, gisteren in De Ontmoeting, uitstraling,zuiverheid,alles zonder bladmuziek, gewoon knap. Een voorbeeld voor anderen. Een mooie ervaring en met een nieuw doel voor ogen.