Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
- Velden met een sterretje/Asterisk zijn verplicht.
- We behouden ons het recht om berichten te bewerken, te verwijderen of inzendingen te verbergen. Dit zal uitsluitend worden gedaan indien er misbruikt wordt gemaakt van het gastenboek en/of er ongewenst taalgebruik in het bericht voorkomt.
95 berichten.
Hitty Rotmeijer - Vrouwen van Nu Nw-LL schreef op 23 december 2014 om 03:12:
Lieve dames, beetje laat maar niet minder gemeend!!!! Heel hartelijk bedankt voor de geweldige avond die jullie voor onze afdeling op woensdag de 17e december jl hebben verzorgd. We hebben er enorm van genoten. Ik hoop jullie in de toekomst nog eens te mogen ontmoeten. Lieve groeten namens de gehele afdeling Nieuw-Lekkerland. Hitty.
Johan schreef op 26 oktober 2014 om 08:50:
Wat een mooi optreden hebben jullie neergezet vanmiddag in 'De Oliphant', jullie muziek maakt het leven mooi en kleurde mijn dag!
Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne schreef op 2 september 2014 om 07:47:
Dank jullie wel voor de optredens tijdens de Burchtfeesten in Oostvoorne. Het was een genot om naar te luisteren!! Graag tot een volgende keer.
Sonja de Winter schreef op 31 augustus 2014 om 16:22:
Dames, Heb genoten van jullie concert(je). vooral bij een van mijn lievelingsnummers:het nummer van Herman v.. Veen “ik hou van jou. Had (dacht ik) oogcontact met Charlien en bij de uitvoering van dit lied bracht ik mijn hand naar mijn hart. In ieder geval: geweldig, jullie hebben er een fan bij !! Hartelijke groet.
Bianca schreef op 31 augustus 2014 om 05:53:
Gisteren voor het eerst naar een optreden van Lava geweest in de dorpskerk in Oostvoorne. Ik was erg verrast, heel afwisselend repertoire, mooie stemmen en veel energie!
mariska schreef op 31 augustus 2014 om 03:41:
Prachtige website!
Karin schreef op 21 juni 2014 om 08:00:
Wat een mooi optreden gisteravond in Delft! Weer erg genoten van zang en regie! Eigenlijk vind ik stiekem wel dat jullie de winnaar hadden moeten zijn. Chapeau! medefinalist Karin (Projektkoor Rijswijk)
Corry Ponstein schreef op 9 juni 2014 om 05:44:
wat een geweldige groep met en heerlijk repertoir. Loupezuiver, professioneel
Jan Henk / reacties bezoekers schreef op 26 mei 2014 om 07:36:
en hier de reacties van de bezoekers - beloof me dat jullie niet naast de schoenen gaan lopen!!: Muzikaal enthousiast koor / Schitterend, ik heb er heel erg van genoten / Goed, na de kerkdienst. / Mooi, heel professioneel / Een heel mooi optreden, ik heb ervan genoten! / Heel knap, erg genoten / Leuk en goed initiatief! / Goed gezongen LAVA en een prima choreo! / Goede ontvangst en uitleg. / Mooi, open gebouw / Erg genoten, prachtig concert/optreden! / Het was erg leuk. Mooi a-capella! / Was leuk concert zeker voor herhaling vatbaar / Fantastisch! Knap gedaan! Voor herhaling! / Prachtige muziek en goede presentatie / Een heel mooi concert. We hebben genoten! / Niet helemaal mijn muziek liedjes over scheiden maken mij niet vrolijk / Mooie en gevarieerde liedjes! Knap gedaan / Weer een feest om naar te luisteren en zo'n mooi gebouw! / Prachtig! / Mooi / GO LAVA! Mooi gedaan / Van gillende huisvrouwen naar Vocal Group chapeau! / Leuk enthousiast optreden!
Jan Henk schreef op 26 mei 2014 om 07:35:
Dames. zit ik een heel verhaal te tikken, plaats ik het krijg ik een error. Het is toch wat. Dus dan nog een keer: Bedankt voor een leuke middag! Goede spirit, prachtig gezongen en veel plezier tussen de optredens - wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Ook louter positieve reacties van de bezoekers. Misschien minder dan gehoopt - maar ik zeg maar zo: het gaat om de kwaliteit van de reacties en die waren prima!
Trudie schreef op 25 mei 2014 om 02:47:
Lieve Lava-vrouwen. Vond jullie optreden weer fijn. Er zit nog steeds vooruitgang in! Veel succes in Delft deze week, maak er een mooie show van! Groeten.
Robert Schliessler schreef op 22 april 2014 om 02:26:
Geweldig hoe jullie zo mooi zingen en zo cool blijven gelijktijdig! Echt een plus voor de meerstemmige muziek !
Pieter schreef op 1 april 2014 om 05:14:
ik heb erg genoten van jullie eerste optreden in het theater de Ontmoeting in Rozenburg, dit moet zeker een gevolg hebben. Vooral de performence waarbij de mimiek en de lichamelijke uitdrukking jullie zangkunst extra ondersteunen en dit allemaal uit het hoofd.
Wim (Dissonant) schreef op 30 maart 2014 om 02:51:
Echt mooi, gisteren in De Ontmoeting, uitstraling,zuiverheid,alles zonder bladmuziek, gewoon knap. Een voorbeeld voor anderen. Een mooie ervaring en met een nieuw doel voor ogen.
Anke schreef op 17 november 2013 om 03:03:
Jullie zijn goed! Gefeliciteerd!
Herma Haak schreef op 17 november 2013 om 00:27:
Lava Ladies, met een geweldig optreden eerste geworden en daarna de derde plaats veroverd in de Doelen. Jullie naam zegt al...Lava is verpletterend. Hartelijke Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.
Hetty Landman schreef op 26 september 2013 om 02:10:
Gefeliciteerd met jullie eerste plaats! Jullie hebben in Rhoon bij de 'Vrouwen van nu ' een geweldige show neergezet! Veel succes!
Peter Klut schreef op 15 september 2013 om 09:45:
Gefeliciteerd! Fantastisch dat jullie de Dappere Dodo gewonnen hebben. Dat had ik niet gedacht toen ik in februari jullie verwelkomde op het festival. Volgend jaar weer? Of gaan jullie nu ook naar Rotterdam? Dan zie ik jullie daar weer! Gr. Peter Klut, BALK coordinator West
vreemde schreef op 3 juli 2013 om 10:57:
Hoop dat jullie op de televisie zullen komen.Gaat door, jullie zijn prima
K@rin schreef op 30 maart 2013 om 11:26:
Met Anneke samen in Encore gezongen beide onze eigen pad bewandeld hebbend daarna ,ik naar (www.vocalgroup-)Timeless(.nl),ontmoetten we elkaar onlangs in het Brielse Brestheater bij een optreden van de mannen van iNtrmzzo ... gegevens uitgewisseld.Wat een prachtige site vrouwen van Lava! fris en krachtig in alle eenvoud. Overeenkomstig jullie repertoire, geluid en uitstraling als groep. Ik heb 13 Oktober Hoogvliet genoteerd staan en zal de vrouwen van Tijdloos (subgroep van het gemengde Timeless)op deze datum en jullie site attenderen. veel succes met al jullie optredens de komende tijd Groet K@rin