Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
- Velden met een sterretje/Asterisk zijn verplicht.
- We behouden ons het recht om berichten te bewerken, te verwijderen of inzendingen te verbergen. Dit zal uitsluitend worden gedaan indien er misbruikt wordt gemaakt van het gastenboek en/of er ongewenst taalgebruik in het bericht voorkomt.
101 berichten.
A. nomiem heeft geschreven op 7 november 2017 om 08:14
Naast de zang werden wij werden op 22/10 getrakteerd op een middag vullende voorstelling. Wat een werk voor jullie, maar het resultaat was er dan ook naar. Bedankt.
Laura van de vliet heeft geschreven op 5 november 2017 om 12:54
genoten van jullie optreden bij Boerderij op Aarde. En wat ik ook mooi vind, dat jullie kleding op elkaar is afgestemd. Echt een afgewerkt geheel.
GeraVerstegen heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 21:28
Lieve LAVA's Wat een prestatie! Ik zo'n korte tijd een heel nieuw programma met alles er op en er aan. Ik heb met veel plezier naar jullie gekeken en geluisterd. Knap stukje vakwerk hoor! Tot gauw hopelijk weer. Liefs Gera
Aafke en Kees heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 21:13
Het concert van 22 oktober is wat ons betreft geslaagd. Een grotendeels nieuw repertoire gezongen door een groep enthousiaste zangeressen, heel verfrissend.
Christine et Ruud van der Spoel heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 19:28
Bravo mesdames pour ce formidable spectacle du 22 octobre plein d'humour, d'émotions, de talent et d'enthousiasme ! Les chansons françaises sont parfaitement interprétées. Merci et à bientôt !!. Amicalement. Christine et Ruud.
Arie heeft geschreven op 18 juni 2017 om 13:34
Het huiskamerconcert in Maassluis was van een grote schoonheid. Lava weet niet alleen de juiste toon te treffen, maar ook de juiste snaar te raken. Voor mij was het een prachtige belevenis. Lava is zogezegd een lust voor het oor. Het repertoire is onderhoudend, amusant, verrassend en één keer zelfs ontroerend. Graag tot horens.
(nicht) Her heeft geschreven op 16 juni 2017 om 22:36
Vrijdagavond 16 juni een fantastisch huiskamerconcert bij Charlien bijgewoond. De uitvoering Birds bezorgde mij koude rillingen, prachtig. Ik kijk uit naar de nieuwe theater show.
Marry heeft geschreven op 29 april 2017 om 15:09
Lieve dames, Afgelopen dinsdag genoten van jullie optreden bij Vrouwen van Nu Bergambacht. We hebben vele positieve reacties gekregen van de leden over deze avond !!!
Hennie Stam heeft geschreven op 26 april 2017 om 18:53
Gisteravond geweldig optreden van jullie gezien. Heel erg onder de indruk van Birds.
Bart heeft geschreven op 18 januari 2017 om 15:09
Lieve leuke dames! wat hadden jullie een fantastisch, leuk, grappig,, mooi en indrukwekkend optreden gegeven voor de verjaardag van mijn moeder. Zeer aardig van jullie om dit aan huis te kunnen arrangeren, inclusief de attributen welke jullie hebben meegenomen. een cijfer op een schaal van 1 tot 10 is een 11! nogmaals hartelijk dank voor alle moeite en hopelijk jullie binnenkort nogmaals te zien! fantastisch!!!! groet, Bart
Ina heeft geschreven op 24 december 2016 om 08:30
Lieve vrouwen van Lava, Via jullie Jinglebells kwam ik op Youtube 'maak eens wat af' tegen. Weer kippenvel en ontroering door jullie mooie samenzang! Ik wens jullie een heel liefdevol, muzikaal 2017 toe.
Vrouwen van Nu, afd Ouderkerk a/d IJssel heeft geschreven op 15 december 2016 om 16:22
Gisteravond zijn de leden van onze vereniging "op weg gegaan naar Kerst", onder de geweldige begeleiding van Lava. We kregen veel goede reacties van onze leden: . prachtige zang, afwisselend programma, goede sfeer in de groep. Men had erg genoten. Dank en veel succes.
Mevr van der Hoek heeft geschreven op 11 oktober 2016 om 12:52
Wat een enige voorstelling. Heb zeer genoten op deze dinsdagmorgen in Spijkenisse. Succes toegewenst
Martin van der Spek heeft geschreven op 30 mei 2016 om 13:23
Op 22 mei j.l. trad Lava in het kader van de Muzikale KerkenFietsRoute op in de Eben Haëzerkerk in Pernis. Als organisatie hebben wij hier heel veel positieve reacties over binnengekregen. Een greep hieruit: - Ik heb genoten! mooi gezongen en er valt veel te zien. - Het was weer genieten van de prachtige stemmen en liederen. - Inspirerende teksten, humor, gewaagd en ook een verrassend weerzien. - Hartstikke mooi, sfeer perfect en erg leuk om te zien. Blij dat ik geweest ben.
Debbie Jumelet heeft geschreven op 22 mei 2016 om 17:41
WAUW, wat zijn jullie GOED zeg........ontzettend genoten, zo jammer, dat het maar een half uur duurde........ga zo door, zou ik zeggen.....echt geweldig zijn jullie !!!!!! ik hoop jullie vaker te zien.
Karin , Stijnie heeft geschreven op 22 mei 2016 om 16:55
Dag Lava meiden,terug in Oostvoorne na bezoek aan jullie in het mooie kerkje in Pernis.We spraken sommigen al maar willen onze bewondering hier toch ook delen. Jullie geluid, balans, eenheid, timing en presentatie, t'is wat ons betreft gewoon perfect.Spat gelijk inzetten en eindigen en alles er tussenin is mooi. Mocht het je opgevallen zijn dat iemand in het publiek een beetje met haar hoofd omlaag zich van het beeld afsloot...dat was ontroering en extra genieten zonder afleiding van juist de mooie samenzang en de heldere sopranen bij" Ken je mij". Tot een x weer en , ook voor wie dit leest: WELKOM op 11 Oktober bij ons optreden in de Dorpskerk in Hoogvliet: Zie www.vocalgroup-timeless.nl 20 mannen/ vrouwen zingen a capella-close harmony.
Gelbrig van Wingerden Vrouwen van NU heeft geschreven op 10 maart 2016 om 13:53
We hebben 8 maart genoten van jullie optreden op Wereldvrouwendag in de Klepperwei! Teksten verbonden met het thema, humor en prachtige zang. Alleen maar complimenten over jullie gekregen. Jullie hebben de kerstuitvoering overtroffen,
Corné heeft geschreven op 13 januari 2016 om 16:49
Fijn dat jullie website het weer doet!! Ik heb m gemist !
Corrie heeft geschreven op 13 april 2015 om 02:56
Ik vind a capella zang mooi, maar vroeg me af of ik het een hele avond mooi zou vinden. Ja dus...heb genoten van De Vier Seizoenen: afwisselend, mooie zang en leuke, verzorgde choreo !!
Katherine Tarira heeft geschreven op 12 april 2015 om 23:06
Jullie zijn geweldig!!!!!!