Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
- Velden met een sterretje/Asterisk zijn verplicht.
- We behouden ons het recht om berichten te bewerken, te verwijderen of inzendingen te verbergen. Dit zal uitsluitend worden gedaan indien er misbruikt wordt gemaakt van het gastenboek en/of er ongewenst taalgebruik in het bericht voorkomt.
99 berichten.
Tjalling Kramer schreef op 3 februari 2019 om 22:16:
Vandaag hebben wij in het theater in Dordrecht 'passie voor muziek' bijgewoond waarbij, naast 'Different Koek', en 'Klink' ook 'vocal group Lava' een optreden gaf. Lava stak met kop en schouders uit boven de rest van de zanggroepen en oversteeg het niveau van amateurzang. Ik zag een waanzinnig goed en spetterend optreden van een hechte groep dames die de kunst van de acappela samenzang tot in de kleinste details beheerst.
Margo en Piet Korres schreef op 23 december 2018 om 20:05:
Het was een FEEST vrijdagavond!!!!! We hebben genoten van 8 mooie vrouwen met prachtige stemmen die een mooie show hebben gepresenteerd.
Elly van der Stokker-de Klerk schreef op 23 december 2018 om 13:09:
Vrijdagavond het kerstconcert van Lava in Poortugaal bezocht, o.a. met mijn zus Ina Los. Ik heb erg genoten van zang én voordracht. Heel geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. De samenzang klinkt zo mooi en harmonieus, grote bewondering!
Ina Los schreef op 23 december 2018 om 08:26:
Wat zingen jullie toch prachtig!! 8 Mooie stemmen bij elkaar, die een fantastisch geheel vormen. Maar ook visueel valt er heel veel te genieten en dat vind ik zó knap van jullie. Ik heb trouwens ook weer heel veel gelachen. Dankjulliewel voor een heerlijke avond.
Lisette Braspenning-korres schreef op 22 december 2018 om 16:33:
Wat een feestje! Zang, toneel, humor! Geraakt door het nummer "ken je mij", mooie uitvoering! Wat was dit leuk om cadeau te doen aan mijn lieve moedertje!!
Carla Hendriks schreef op 22 december 2018 om 14:31:
Ik heb genoten gisterenavond van een concert in kerstsfeer. Wat gewaagd zingen jullie meerstemmig close harmony, soms hoorde ik 4 duo's?? Petje af! En met de gekkigheid erbij was het helemaal een leuk voorproefje op de feestdagen. Waar is die luchtmuts te koop Annet?
Ingrid Beerling schreef op 22 december 2018 om 12:00:
Gisteravond voor het eerst bij een voorstelling van jullie geweest. GEWELDIG! Bruisend, zuiver en met een vleugje humor. Ik kom zeker nog een keer !
Sonja Richel schreef op 21 december 2018 om 22:41:
Vanavond kerst gevierd met LAVA, wat een afwisseling en arrangementen! Heerlijk genoten van de mooie liedjes! Hou jullie in de gaten en kom vast nog een keer terug! groetjes Sonja
Elly van Vliet schreef op 8 november 2018 om 17:09:
Vanmiddag een zeer gezellige middag gehad. Leuke presentatie en mooie stemmen. Herkenbare songs ik werd er echt vrolijk van.
Petra vd broek schreef op 19 september 2018 om 21:48:
Gisteren avond een bijzondere avond gehad. Bij onze vereniging trad Lava op. Wat een spetterend optreden. Zuiver geluid. Bijzondere teksten. De vele stemmen klonken als een klok. Als het misschien niet helemaal je genre is, kan je niet ontkennen dat het erg mooi klonk. Erg goed op elkaar ingespeeld.
Maria Beemsterboer schreef op 19 september 2018 om 08:47:
Wat een geweldige avond hebben wij gisteren gehad dankzij het optreden van jullie acht prachtige vrouwen die geweldig mooi kunnen zingen en het op een heel eigen en originele wijze kunnen brengen. Mijn complimenten namens het hele bestuur van de Vrouwen Van Nu van Pijnacker.
Mirjam Peters Stichting Zomerkind schreef op 9 september 2018 om 12:06:
Wat een geweldige avond hebben jullie voor alle lieve vrijwilligers van Stichting Zomerkind verzorgd! Jullie wisten mij echt bij de eerste noten al te ontroeren, ik werd gegrepen door jullie prachtige stemmen en samenzang. En wat bijzonder zoals jullie de liedjes aan elkaar wisten te praten op zo'n persoonlijke manier, een mooie boodschap over te brengen speciaal voor al die lieve mensen. Dit getuigd van veel inlevingsvermogen en liefde als je dit op deze manier kan. Mijn complimenten! Verder heb ik vol bewondering gekeken naar jullie kleding, was zo mooi op elkaar afgestemd en wat vrolijk! Ik hoop jullie graag nog een keer te ontmoeten. Namens alle vrijwilligers, teamleden en ouders van Zomerkind enorm bedankt voor jullie prachtige optreden!
Atie Heinsdijk schreef op 19 maart 2018 om 10:09:
Wat een super mooie en geslaagde avond hebben jullie ons bezorgd. Het hele totaalplaatje klopte. De zang, de entourage, de kleding, de keuze van repertoire, de verrassende attributen zoals het mandje met ballon, de samenzang met het publiek en last but not least jullie enthousiasme. De avond vloog voorbij.
Cor en Julie Haaksman - Hellevoetsluis schreef op 17 maart 2018 om 22:39:
Wat een verrassing! Wat een harmonieuze acapella vocal group. Een verademing in al het decibel geweld van deze tijd, echt! De rode vakantie-draad fantastisch opgezet met verfrissend aangepaste arrangementen van bekende, onbekende en eigen songs. Een groot compliment!!
Rianne Noordzij schreef op 17 maart 2018 om 21:08:
Wat zit ik hier te genieten van LAVAkantie! Bruisende avond. Fantastisch goed!
Els Carol schreef op 9 maart 2018 om 22:57:
Vanavond van jullie genoten in De Koperen Knop. Stralende zangeressen en tegelijkertijd actrices in vrolijke kleding die een lheel gevarieerd repertoire laten horen met een origineel “decor”. Vol lof dus, dames! Veel succes.
Bram Streefland schreef op 25 februari 2018 om 20:14:
Vanmiddag in molen "De Hoop" samen met mijn vrouw van jullie optreden genoten. Jullie zijn apart in eenheid en het bijzondere is dat je toch de mooie klankkleur (ik lijk Anouk wel) in jullie afzonderlijke stemmen hoort. Engelstalige uitspraak viel in positieve zin op. "Ik hou van mij" van Harrie Jekkers was prachtig. Zo, de veren zijn op en zie en hoor jullie volgende maand graag in De Ontmoeting.
Gerda Brouwer schreef op 13 december 2017 om 10:12:
Dames heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige optreden. Na afloop hebben wij positieve reactie's gekregen. Bedankt namens de "Vrouwen van Nu" afdeling Sliedrecht
A. nomiem schreef op 7 november 2017 om 08:14:
Naast de zang werden wij werden op 22/10 getrakteerd op een middag vullende voorstelling. Wat een werk voor jullie, maar het resultaat was er dan ook naar. Bedankt.
Laura van de vliet schreef op 5 november 2017 om 12:54:
genoten van jullie optreden bij Boerderij op Aarde. En wat ik ook mooi vind, dat jullie kleding op elkaar is afgestemd. Echt een afgewerkt geheel.