Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
- Velden met een sterretje/Asterisk zijn verplicht.
- We behouden ons het recht om berichten te bewerken, te verwijderen of inzendingen te verbergen. Dit zal uitsluitend worden gedaan indien er misbruikt wordt gemaakt van het gastenboek en/of er ongewenst taalgebruik in het bericht voorkomt.
101 berichten.
Ada Dol van de Vrouwenvan NU afd. Moordrecht heeft geschreven op 22 december 2022 om 17:27
14 december hebben jullie de kerstavond voor ons verzorgd. Het was een prachtige avond .Wat zingen jullie mooi. Jullie stemmen klinken zo goed met elkaar. Ook zagen jullie er mooi uit. Jullie hebben ons een onvergetelijke kerstavond bezorgd. Bedankt. We hebben er drie jaar op gewacht . Vanwege de corona kon deze avond 2 keer niet doorgaan. Maar het was het wachten waard.
Sylvia van der Spoel heeft geschreven op 1 oktober 2022 om 19:07
Vandaag genoten van een klein Lava optreden in Brielle. Genoten! Ik ga jullie zeker volgen!
Conny heeft geschreven op 1 november 2021 om 11:58
Hé lieve Lavaladies! Zie dat de site weer klopt (leuke foto's) en dat er weer veel optredens gepland staan in de kerstperiode. Wat fijn!! Heel veel plezier en succes!!
Charlien heeft geschreven op 29 oktober 2021 om 22:33
Lieve Lava’s, Wat een leuke foto’s en fijn dat de site weer up to date is! Succes en lekker bij alle optredens, xx
Ina Los heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 09:48
Vrijdag 8 okt.2021, voor het eerst in lange tijd weer een optreden van Lava, heerlijk! 3 Geweldige nieuwe vrouwen vervangen nu de 3 geweldige vrouwen die Lava verlaten hebben. En het voelt meteen goed: mooie samenzang, mooie outfits en mooie uitstraling. Ook een kippenvelmoment beleefd, en daar was ik niet de enige in. Bedankt, meiden!!
Karin heeft geschreven op 9 oktober 2021 om 13:34
Pas kennis gemaakt met jullie. Doordat mijn zus Patricia en Els bij jullie gaan zingen. 8 oktober was ik bij jullie eerste optreden na de corona. Wat zongen jullie mooi. En jullie blije enthousiaste uitstraling was het een feest om naar te kijken en luisteren. De kleding en chireo maakte her plaatje compleet. Ik kijk uit naar jullie kerstoptreden. Jullie hebben er een fan bij.
Jeannette Edelijn heeft geschreven op 25 december 2019 om 11:00
11 december trakteerden jullie de vrijwilligers van Hospice De Margriet op een muzikaal optreden. Dit was een geweldige verrassing. Ik heb genoten van jullie stemmen, het repertoire en de presentatie. Ik kom zeker nog een keer naar jullie luisteren en kijken. Heel erg bedankt! Een vrijwilliger.
Ina Los heeft geschreven op 22 december 2019 om 17:07
Wát een heerlijke avond in de Ontmoeting in Rozenburg. Ik kwam meteen in kerstsfeer door jullie én het orkest. Het was zoals gewoonlijk weer heel erg goed. Of nee, eigenlijk nog beter, of lag dat aan mij? Ik heb weer zó'n fijne avond gehad! Dankjulliewel en fijne kerstdagen en alle goeds voor twintigtwintig!!
Riet Stob heeft geschreven op 18 december 2019 om 21:11
Wat heb ik enorm genoten van jullie prachtige stemmen en optreden. Ik ga jullie zoveel mogelijk aanbevelen en kom dan weer luisteren.
Gerda Thoutenhoofd heeft geschreven op 18 december 2019 om 15:07
Geweldig genoten op de kerstavond van de Vrouwen van nu. Wat een enthousiasme,muzikaliteit,,blijheid en ingetogenheid. Echte "close harmony"
Marjan van Wijnen heeft geschreven op 18 december 2019 om 09:00
17 december 2019 tijdens een optreden bij de Vrouwen van Nu in Lekkerkerk. Een heel mooi optreden gezien, niet alleen vocaal maar de hele presentatie was erg geslaagd.
Elly van der Stokker heeft geschreven op 16 september 2019 om 17:07
Afgelopen vrijdag weer genoten van jullie programma. Zingen en acteren, jullie kunnen er wat van. Graag tot een volgende keer wat mij betreft.
Joke van Marion heeft geschreven op 16 september 2019 om 14:26
Vrijdag 13-09 Lava voor de 2de keer gezien en gehoord, de eerste keer was in Hoogvliet, lang geleden, Het was weer mooi en wij, ELLy Meijer en Joke van Marion, hebben genoten. Wij zingen zelf bij Bombary en daar stond Annet Lutzke achter mij:-) . Wat ik (Joke ) persoonlijk een verbetering vond, is dat er nu een heel verhaal werd verteld, dmv sketches en zang en dat was in mijn herinnering in H'liet niet. Vind a capella prachtig, is niet te vergelijken met zang mbv een muziekband. Tot de volgende keer misschien en veel succes met komende optredens. Gr Joke van Marion
Leny Doorduin heeft geschreven op 15 september 2019 om 21:14
Wij (Gerard, Leonie en ik) hebben genoten van jullie optreden afgelopen vrijdag in theater De Stoep. Fijn dat er zoveel geld is opgehaald voor Stichting Zomerkind. Veel succes !
Ina Los heeft geschreven op 15 september 2019 om 15:51
Lieve Lavameiden, Het was heerlijk om door jullie mee op reis genomen te worden. Het steekt zo goed in elkaar! Mooie samenzang en acteerwerk en veel humor. Prachtig repertoire. Ik geniet altijd met volle teugen van een avond Lava. Ik ga het theater uit met meer energie dan dat ik er in kom. Top!!!
Carla Hendriks heeft geschreven op 14 september 2019 om 15:44
Hallo zangeressen en Annet speciaal, Wat heb ik weer genoten met een vriendin samen! Ik vind het muzikaal een heel knap staaltje! En een lust voor het oog, die mooie felle kleuren. Op naar de volgende avond! (gammel toch gekomen, dus niet gedag gezegd). Succes en plezier bij jullie volgende project, Nelleke en Carla
Maja de Roode en Carla Akse heeft geschreven op 14 september 2019 om 00:28
Vanavond naar de voorstelling geweest van deze vocale groep. Het was een geslaagde muzikale avond. De meiden van Lava hadden het goed voor elkaar. De voorstelling was een Benefiet t.b.v. KDC Zomerkind.
Sandra Maat heeft geschreven op 13 september 2019 om 23:30
Een bijzondere speciale geweldige avond mogen genieten van jullie in theater de stoep met een mooi doel, dankbaar om er bij te mogen zijn, wij hebben enorm genoten djw groetjes sandra
Cliff van Lis heeft geschreven op 13 september 2019 om 23:20
Ik heb genoten van een geweldig optreden! Mijn Complimenten zeker een aanraden waard
Agatha in 't Veld (voorzitter) heeft geschreven op 12 september 2019 om 14:10
Dinsdag 10 september 2019 hadden wij "Vrouwen van Nu" Dordrecht een geweldige avond met een optreden van Lava met het programma LAVAkantie. Wat hebben we alle 83 aanwezigen genoten. Een staand applaus heb ik nog nooit meegemaakt in onze afdeling, maar het was zeker verdient. We verheugen ons al weer op een nieuw programma van jullie. Nogmaals bedankt, het was geweldig.!!!!!