Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
- Velden met een sterretje/Asterisk zijn verplicht.
- We behouden ons het recht om berichten te bewerken, te verwijderen of inzendingen te verbergen. Dit zal uitsluitend worden gedaan indien er misbruikt wordt gemaakt van het gastenboek en/of er ongewenst taalgebruik in het bericht voorkomt.
95 berichten.
Jeannette Edelijn schreef op 25 december 2019 om 11:00:
11 december trakteerden jullie de vrijwilligers van Hospice De Margriet op een muzikaal optreden. Dit was een geweldige verrassing. Ik heb genoten van jullie stemmen, het repertoire en de presentatie. Ik kom zeker nog een keer naar jullie luisteren en kijken. Heel erg bedankt! Een vrijwilliger.
Ina Los schreef op 22 december 2019 om 17:07:
Wát een heerlijke avond in de Ontmoeting in Rozenburg. Ik kwam meteen in kerstsfeer door jullie én het orkest. Het was zoals gewoonlijk weer heel erg goed. Of nee, eigenlijk nog beter, of lag dat aan mij? Ik heb weer zó'n fijne avond gehad! Dankjulliewel en fijne kerstdagen en alle goeds voor twintigtwintig!!
Riet Stob schreef op 18 december 2019 om 21:11:
Wat heb ik enorm genoten van jullie prachtige stemmen en optreden. Ik ga jullie zoveel mogelijk aanbevelen en kom dan weer luisteren.
Gerda Thoutenhoofd schreef op 18 december 2019 om 15:07:
Geweldig genoten op de kerstavond van de Vrouwen van nu. Wat een enthousiasme,muzikaliteit,,blijheid en ingetogenheid. Echte "close harmony"
Marjan van Wijnen schreef op 18 december 2019 om 09:00:
17 december 2019 tijdens een optreden bij de Vrouwen van Nu in Lekkerkerk. Een heel mooi optreden gezien, niet alleen vocaal maar de hele presentatie was erg geslaagd.
Elly van der Stokker schreef op 16 september 2019 om 17:07:
Afgelopen vrijdag weer genoten van jullie programma. Zingen en acteren, jullie kunnen er wat van. Graag tot een volgende keer wat mij betreft.
Joke van Marion schreef op 16 september 2019 om 14:26:
Vrijdag 13-09 Lava voor de 2de keer gezien en gehoord, de eerste keer was in Hoogvliet, lang geleden, Het was weer mooi en wij, ELLy Meijer en Joke van Marion, hebben genoten. Wij zingen zelf bij Bombary en daar stond Annet Lutzke achter mij:-) . Wat ik (Joke ) persoonlijk een verbetering vond, is dat er nu een heel verhaal werd verteld, dmv sketches en zang en dat was in mijn herinnering in H'liet niet. Vind a capella prachtig, is niet te vergelijken met zang mbv een muziekband. Tot de volgende keer misschien en veel succes met komende optredens. Gr Joke van Marion
Leny Doorduin schreef op 15 september 2019 om 21:14:
Wij (Gerard, Leonie en ik) hebben genoten van jullie optreden afgelopen vrijdag in theater De Stoep. Fijn dat er zoveel geld is opgehaald voor Stichting Zomerkind. Veel succes !
Ina Los schreef op 15 september 2019 om 15:51:
Lieve Lavameiden, Het was heerlijk om door jullie mee op reis genomen te worden. Het steekt zo goed in elkaar! Mooie samenzang en acteerwerk en veel humor. Prachtig repertoire. Ik geniet altijd met volle teugen van een avond Lava. Ik ga het theater uit met meer energie dan dat ik er in kom. Top!!!
Carla Hendriks schreef op 14 september 2019 om 15:44:
Hallo zangeressen en Annet speciaal, Wat heb ik weer genoten met een vriendin samen! Ik vind het muzikaal een heel knap staaltje! En een lust voor het oog, die mooie felle kleuren. Op naar de volgende avond! (gammel toch gekomen, dus niet gedag gezegd). Succes en plezier bij jullie volgende project, Nelleke en Carla
Maja de Roode en Carla Akse schreef op 14 september 2019 om 00:28:
Vanavond naar de voorstelling geweest van deze vocale groep. Het was een geslaagde muzikale avond. De meiden van Lava hadden het goed voor elkaar. De voorstelling was een Benefiet t.b.v. KDC Zomerkind.
Sandra Maat schreef op 13 september 2019 om 23:30:
Een bijzondere speciale geweldige avond mogen genieten van jullie in theater de stoep met een mooi doel, dankbaar om er bij te mogen zijn, wij hebben enorm genoten djw groetjes sandra
Cliff van Lis schreef op 13 september 2019 om 23:20:
Ik heb genoten van een geweldig optreden! Mijn Complimenten zeker een aanraden waard
Agatha in 't Veld (voorzitter) schreef op 12 september 2019 om 14:10:
Dinsdag 10 september 2019 hadden wij "Vrouwen van Nu" Dordrecht een geweldige avond met een optreden van Lava met het programma LAVAkantie. Wat hebben we alle 83 aanwezigen genoten. Een staand applaus heb ik nog nooit meegemaakt in onze afdeling, maar het was zeker verdient. We verheugen ons al weer op een nieuw programma van jullie. Nogmaals bedankt, het was geweldig.!!!!!
Corné schreef op 31 juli 2019 om 19:52:
Ik kijk al uit naar jullie optreden in september : Lavakantie !
Carola Verbraak (alt bij KLINK!) schreef op 5 februari 2019 om 17:39:
Hallo kleurrijke dames van het muzikaal kolkende Lava! Wat heb ik van jullie genoten afgelopen zondag! Prachtige harmoniën die een mooie samenklank vormden, verrassend repertoire, mooie liedteksten, soms grappig theatraal....vooral dat laatste zou ik met onze zanggroep nog wel meer willen doen, evenals de nummers 'aan elkaar praten'. Wie weet, in de toekomst. 😉 Ik begreep alleen niet waarom er zo weinig publiek voor jullie in de zaal zat. (?) Jullie hebben er ongetwijfeld meer fans bij gekregen na dit optreden. En aan Charlien, Gerlinde en Rosanne: nogmaals ontzettend bedankt voor de complimenten aan mij persoonlijk: blijft heerlijk om te horen! 😀 En wie weet dat we elkaar nog eens tegenkomen - of dat we zelfs een samenwerking aangaan! 😉 Veel succes in jullie zangtoekomst en muzikale groetjes, Carola
Tjalling Kramer schreef op 3 februari 2019 om 22:16:
Vandaag hebben wij in het theater in Dordrecht 'passie voor muziek' bijgewoond waarbij, naast 'Different Koek', en 'Klink' ook 'vocal group Lava' een optreden gaf. Lava stak met kop en schouders uit boven de rest van de zanggroepen en oversteeg het niveau van amateurzang. Ik zag een waanzinnig goed en spetterend optreden van een hechte groep dames die de kunst van de acappela samenzang tot in de kleinste details beheerst.
Margo en Piet Korres schreef op 23 december 2018 om 20:05:
Het was een FEEST vrijdagavond!!!!! We hebben genoten van 8 mooie vrouwen met prachtige stemmen die een mooie show hebben gepresenteerd.
Elly van der Stokker-de Klerk schreef op 23 december 2018 om 13:09:
Vrijdagavond het kerstconcert van Lava in Poortugaal bezocht, o.a. met mijn zus Ina Los. Ik heb erg genoten van zang én voordracht. Heel geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. De samenzang klinkt zo mooi en harmonieus, grote bewondering!
Ina Los schreef op 23 december 2018 om 08:26:
Wat zingen jullie toch prachtig!! 8 Mooie stemmen bij elkaar, die een fantastisch geheel vormen. Maar ook visueel valt er heel veel te genieten en dat vind ik zó knap van jullie. Ik heb trouwens ook weer heel veel gelachen. Dankjulliewel voor een heerlijke avond.