93 Reacties

 1. Jammer 9 maart gemist. Dom, dom. Wanneer volgt een nieuwe theatershow in Zuid Holland?

  Antwoord
 2. Natuurlijk was het afgelopen zaterdag weer een heerlijke avond uit bij Lava. Jullie optredens zijn namelijk altijd heel goed.
  Mooi thema hadden jullie gekozen: de vrouw in vele facetten.
  Mooi gekozen nummers.
  Mooi gezongen.
  Mooie uitstraling van jullie alle acht.
  Kortom: MOOI
  Dankjulliewel.

  Antwoord
 3. Wat was het weer een bijzondere avond ! Mooie nummers, prachtig gezongen. Moet wel kleine opmerking maken; mis wel de grappige sketches die er ‘ vroeger” wel in zaten….

  Antwoord
 4. Lieve meiden, WIJ genoten van ZIJ !!!
  Een schitterende voorstelling waarin speelse humor en verstilling elkaar afwisselen in prachtige zangnummers. Het was genieten met hoofdletters!
  Dikke knuffels van haar van de overkant
  Char

  Antwoord
 5. Wat was dit een geweldige verrassing! Van het begin tot het einde een boeiend en professioneel optreden. Het enthousiasme straalde er vanaf. Met mooie aangrijpende nummers, humor en waardevolle overdenkingen wist Lava mij diep te raken. Een pareltje waarvan we hebben genoten!

  Antwoord
 6. Wat een prachtig optreden hebben jullie verzorgd in ‘t Woudt!
  Een afwisselend programma en het plezier in het samen zingen spatte er vanaf! Ik heb genoten.

  Antwoord
 7. Op woensdag 18 oktober zijn jullie bij de Vrouwen van Nu in Moordrecht geweest en hebben ervoor gezorgd dat we een prachtige avond hebben we gehad. Een avond waarop we ons 85 jarig bestaan hebben gevierd, maar ook de laatste avond van onze afdeling. Wat kunnen jullie toch prachtig a capella zingen.

  Antwoord
 8. Vorige week zaterdag 25 september bij het Korenfestival de Watergeus in Brielle geweest, o.a. bij het optreden van Lava.
  Wat kunnen jullie toch prachtig a capella zingen.!
  Zeer genoten.

  Antwoord
 9. Twee keer genoten van jullie optreden in Brielle. Wat maken jullie mooie muziek met jullie prachtige stemmen.
  En de teksten van alle liedjes zijn heel goed te verstaan.
  Dikke complimenten!!!
  Tot 9 maart
  Lieve groetjes Marja

  Antwoord
 10. Lovely Lava Ladies,
  Wat een mooie, kleurrijke, informatieve website!
  Gewoon zoals jullie zijn en blijven :
  Lovely
  And
  Very
  Attractive
  liefs, Char

  Antwoord
 11. Wat een mooie en duidelijke site. Daar is hard aan gewerkt. Ook veel optredens in de planning. Kortom LAVA doet het goed. Ga zo door dames.

  Antwoord
 12. Met heel veel plezier de nieuwe website bekeken én de fragmenten beluisterd. Het ziet er mooi uit en klinkt nog mooier.
  CHAPEAU!!!
  Liefs,
  Gera

  Antwoord
  • Dank je wel Gera, we zijn heel blij met onze site! Lekker overzichtelijk en we hopen dat iedereen net zo enthousiast is!

 13. 14 december hebben jullie de kerstavond voor ons verzorgd. Het was een prachtige avond .Wat zingen jullie mooi. Jullie stemmen klinken zo goed met elkaar. Ook zagen jullie er mooi uit. Jullie hebben ons een onvergetelijke kerstavond bezorgd. Bedankt. We hebben er drie jaar op gewacht . Vanwege de corona kon deze avond 2 keer niet doorgaan. Maar het was het wachten waard.

  Antwoord
 14. Vandaag genoten van een klein Lava optreden in Brielle. Genoten! Ik ga jullie zeker volgen!

  Antwoord
 15. Hé lieve Lavaladies! Zie dat de site weer klopt (leuke foto’s) en dat er weer veel optredens gepland staan in de kerstperiode. Wat fijn!! Heel veel plezier en succes!!

  Antwoord
 16. Lieve Lava’s, Wat een leuke foto’s en fijn dat de site weer up to date is! Succes en lekker bij alle optredens, xx

  Antwoord
 17. Vrijdag 8 okt.2021, voor het eerst in lange tijd weer een optreden van Lava, heerlijk! 3 Geweldige nieuwe vrouwen vervangen nu de 3 geweldige vrouwen die Lava verlaten hebben. En het voelt meteen goed: mooie samenzang, mooie outfits en mooie uitstraling. Ook een kippenvelmoment beleefd, en daar was ik niet de enige in. Bedankt, meiden!!

  Antwoord
 18. Pas kennis gemaakt met jullie. Doordat mijn zus Patricia en Els bij jullie gaan zingen. 8 oktober was ik bij jullie eerste optreden na de corona. Wat zongen jullie mooi. En jullie blije enthousiaste uitstraling was het een feest om naar te kijken en luisteren. De kleding en chireo maakte her plaatje compleet. Ik kijk uit naar jullie kerstoptreden. Jullie hebben er een fan bij.

  Antwoord
 19. 11 december trakteerden jullie de vrijwilligers van Hospice De Margriet op een muzikaal optreden. Dit was een geweldige verrassing. Ik heb genoten van jullie stemmen, het repertoire en de presentatie. Ik kom zeker nog een keer naar jullie luisteren en kijken. Heel erg bedankt! Een vrijwilliger.

  Antwoord
 20. Wát een heerlijke avond in de Ontmoeting in Rozenburg. Ik kwam meteen in kerstsfeer door jullie én het orkest. Het was zoals gewoonlijk weer heel erg goed. Of nee, eigenlijk nog beter, of lag dat aan mij? Ik heb weer zó’n fijne avond gehad! Dankjulliewel en fijne kerstdagen en alle goeds voor twintigtwintig!!

  Antwoord
 21. Wat heb ik enorm genoten van jullie prachtige stemmen en optreden. Ik ga jullie zoveel mogelijk aanbevelen en kom dan weer luisteren.

  Antwoord
 22. Geweldig genoten op de kerstavond van de Vrouwen van nu. Wat een enthousiasme,muzikaliteit,,blijheid en ingetogenheid. Echte “close harmony”

  Antwoord
 23. 17 december 2019 tijdens een optreden bij de Vrouwen van Nu in Lekkerkerk. Een heel mooi optreden gezien, niet alleen vocaal maar de hele presentatie was erg geslaagd.

  Antwoord
 24. Afgelopen vrijdag weer genoten van jullie programma. Zingen en acteren, jullie kunnen er wat van. Graag tot een volgende keer wat mij betreft.

  Antwoord
 25. Vrijdag 13-09 Lava voor de 2de keer gezien en gehoord, de eerste keer was in Hoogvliet, lang geleden, Het was weer mooi en wij, ELLy Meijer en Joke van Marion, hebben genoten. Wij zingen zelf bij Bombary en daar stond Annet Lutzke achter mij:-) . Wat ik (Joke ) persoonlijk een verbetering vond, is dat er nu een heel verhaal werd verteld, dmv sketches en zang en dat was in mijn herinnering in H’liet niet. Vind a capella prachtig, is niet te vergelijken met zang mbv een muziekband. Tot de volgende keer misschien en veel succes met komende optredens. Gr Joke van Marion

  Antwoord
 26. Wij (Gerard, Leonie en ik) hebben genoten van jullie optreden afgelopen vrijdag in theater De Stoep. Fijn dat er zoveel geld is opgehaald voor Stichting Zomerkind. Veel succes!

  Antwoord
 27. Lieve Lavameiden, Het was heerlijk om door jullie mee op reis genomen te worden. Het steekt zo goed in elkaar! Mooie samenzang en acteerwerk en veel humor. Prachtig repertoire. Ik geniet altijd met volle teugen van een avond Lava. Ik ga het theater uit met meer energie dan dat ik er in kom. Top!!!

  Antwoord
 28. Hallo zangeressen en Annet speciaal, Wat heb ik weer genoten met een vriendin samen! Ik vind het muzikaal een heel knap staaltje! En een lust voor het oog, die mooie felle kleuren. Op naar de volgende avond! (gammel toch gekomen, dus niet gedag gezegd). Succes en plezier bij jullie volgende project, Nelleke en Carla

  Antwoord
 29. Vanavond naar de voorstelling geweest van deze vocale groep. Het was een geslaagde muzikale avond. De meiden van Lava hadden het goed voor elkaar. De voorstelling was een Benefiet t.b.v. KDC Zomerkind.

  Antwoord
 30. Een bijzondere speciale geweldige avond mogen genieten van jullie in theater de stoep met een mooi doel, dankbaar om er bij te mogen zijn, wij hebben enorm genoten djw groetjes sandra

  Antwoord
 31. Ik heb genoten van een geweldig optreden! Mijn Complimenten zeker een aanraden waard

  Antwoord
 32. Dinsdag 10 september 2019 hadden wij “Vrouwen van Nu” Dordrecht een geweldige avond met een optreden van Lava met het programma LAVAkantie. Wat hebben we alle 83 aanwezigen genoten. Een staand applaus heb ik nog nooit meegemaakt in onze afdeling, maar het was zeker verdient. We verheugen ons al weer op een nieuw programma van jullie. Nogmaals bedankt, het was geweldig.!!!!!

  Antwoord
 33. Ik kijk al uit naar jullie optreden in september: Lavakantie!

  Antwoord
 34. Hallo kleurrijke dames van het muzikaal kolkende Lava! Wat heb ik van jullie genoten afgelopen zondag! Prachtige harmoniën die een mooie samenklank vormden, verrassend repertoire, mooie liedteksten, soms grappig theatraal….vooral dat laatste zou ik met onze zanggroep nog wel meer willen doen, evenals de nummers ‘aan elkaar praten’. Wie weet, in de toekomst. 😉 Ik begreep alleen niet waarom er zo weinig publiek voor jullie in de zaal zat. (?) Jullie hebben er ongetwijfeld meer fans bij gekregen na dit optreden. En aan Charlien, Gerlinde en Rosanne: nogmaals ontzettend bedankt voor de complimenten aan mij persoonlijk: blijft heerlijk om te horen! 😀 En wie weet dat we elkaar nog eens tegenkomen – of dat we zelfs een samenwerking aangaan! 😉 Veel succes in jullie zangtoekomst en muzikale groetjes, Carola

  Antwoord
 35. Vandaag hebben wij in het theater in Dordrecht ‘passie voor muziek’ bijgewoond waarbij, naast ‘Different Koek’, en ‘Klink’ ook ‘vocal group Lava’ een optreden gaf. Lava stak met kop en schouders uit boven de rest van de zanggroepen en oversteeg het niveau van amateurzang. Ik zag een waanzinnig goed en spetterend optreden van een hechte groep dames die de kunst van de acappela samenzang tot in de kleinste details beheerst.

  Antwoord
 36. Het was een FEEST vrijdagavond!!!!! We hebben genoten van 8 mooie vrouwen met prachtige stemmen die een mooie show hebben gepresenteerd.

  Antwoord
 37. Vrijdagavond het kerstconcert van Lava in Poortugaal bezocht, o.a. met mijn zus Ina Los. Ik heb erg genoten van zang én voordracht. Heel geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. De samenzang klinkt zo mooi en harmonieus, grote bewondering!

  Antwoord
 38. Wat zingen jullie toch prachtig!! 8 Mooie stemmen bij elkaar, die een fantastisch geheel vormen. Maar ook visueel valt er heel veel te genieten en dat vind ik zó knap van jullie. Ik heb trouwens ook weer heel veel gelachen. Dankjulliewel voor een heerlijke avond.

  Antwoord
 39. Wat een feestje! Zang, toneel, humor! Geraakt door het nummer “ken je mij”, mooie uitvoering! Wat was dit leuk om cadeau te doen aan mijn lieve moedertje!!

  Antwoord
 40. Ik heb genoten gisterenavond van een concert in kerstsfeer. Wat gewaagd zingen jullie meerstemmig close harmony, soms hoorde ik 4 duo’s?? Petje af! En met de gekkigheid erbij was het helemaal een leuk voorproefje op de feestdagen. Waar is die luchtmuts te koop Annet?

  Antwoord
 41. Vanavond kerst gevierd met LAVA, wat een afwisseling en arrangementen! Heerlijk genoten van de mooie liedjes! Hou jullie in de gaten en kom vast nog een keer terug! groetjes Sonja

  Antwoord
 42. Vanmiddag een zeer gezellige middag gehad. Leuke presentatie en mooie stemmen. Herkenbare songs ik werd er echt vrolijk van.

  Antwoord
 43. Gisteren avond een bijzondere avond gehad. Bij onze vereniging trad Lava op. Wat een spetterend optreden. Zuiver geluid. Bijzondere teksten. De vele stemmen klonken als een klok. Als het misschien niet helemaal je genre is, kan je niet ontkennen dat het erg mooi klonk. Erg goed op elkaar ingespeeld.

  Antwoord
 44. Wat een geweldige avond hebben wij gisteren gehad dankzij het optreden van jullie acht prachtige vrouwen die geweldig mooi kunnen zingen en het op een heel eigen en originele wijze kunnen brengen. Mijn complimenten namens het hele bestuur van de Vrouwen Van Nu van Pijnacker.

  Antwoord
 45. Wat een geweldige avond hebben jullie voor alle lieve vrijwilligers van Stichting Zomerkind verzorgd! Jullie wisten mij echt bij de eerste noten al te ontroeren, ik werd gegrepen door jullie prachtige stemmen en samenzang. En wat bijzonder zoals jullie de liedjes aan elkaar wisten te praten op zo’n persoonlijke manier, een mooie boodschap over te brengen speciaal voor al die lieve mensen. Dit getuigd van veel inlevingsvermogen en liefde als je dit op deze manier kan. Mijn complimenten! Verder heb ik vol bewondering gekeken naar jullie kleding, was zo mooi op elkaar afgestemd en wat vrolijk! Ik hoop jullie graag nog een keer te ontmoeten. Namens alle vrijwilligers, teamleden en ouders van Zomerkind enorm bedankt voor jullie prachtige optreden!

  Antwoord
 46. Gisteravond voor het eerst bij een voorstelling van jullie geweest. GEWELDIG! Bruisend, zuiver en met een vleugje humor. Ik kom zeker nog een keer!

  Antwoord
 47. Wat een super mooie en geslaagde avond hebben jullie ons bezorgd. Het hele totaalplaatje klopte. De zang, de entourage, de kleding, de keuze van repertoire, de verrassende attributen zoals het mandje met ballon, de samenzang met het publiek en last but not least jullie enthousiasme. De avond vloog voorbij.

  Antwoord
 48. Wat een verrassing! Wat een harmonieuze acapella vocal group. Een verademing in al het decibel geweld van deze tijd, echt! De rode vakantie-draad fantastisch opgezet met verfrissend aangepaste arrangementen van bekende, onbekende en eigen songs. Een groot compliment!!

  Antwoord
 49. Wat zit ik hier te genieten van LAVAkantie! Bruisende avond. Fantastisch goed!

  Antwoord
 50. Vanavond van jullie genoten in De Koperen Knop. Stralende zangeressen en tegelijkertijd actrices in vrolijke kleding die een lheel gevarieerd repertoire laten horen met een origineel “decor”. Vol lof dus, dames! Veel succes.

  Antwoord
 51. Vanmiddag in molen “De Hoop” samen met mijn vrouw van jullie optreden genoten. Jullie zijn apart in eenheid en het bijzondere is dat je toch de mooie klankkleur (ik lijk Anouk wel) in jullie afzonderlijke stemmen hoort. Engelstalige uitspraak viel in positieve zin op. “Ik hou van mij” van Harrie Jekkers was prachtig. Zo, de veren zijn op en zie en hoor jullie volgende maand graag in De Ontmoeting.

  Antwoord
 52. Dames heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige optreden. Na afloop hebben wij positieve reactie’s gekregen. Bedankt namens de “Vrouwen van Nu” afdeling Sliedrecht

  Antwoord
 53. Naast de zang werden wij werden op 22/10 getrakteerd op een middag vullende voorstelling. Wat een werk voor jullie, maar het resultaat was er dan ook naar. Bedankt.

  Antwoord
 54. genoten van jullie optreden bij Boerderij op Aarde. En wat ik ook mooi vind, dat jullie kleding op elkaar is afgestemd. Echt een afgewerkt geheel.

  Antwoord
 55. Lieve LAVA’s Wat een prestatie! Ik zo’n korte tijd een heel nieuw programma met alles er op en er aan. Ik heb met veel plezier naar jullie gekeken en geluisterd. Knap stukje vakwerk hoor! Tot gauw hopelijk weer. Liefs Gera

  Antwoord
 56. Het concert van 22 oktober is wat ons betreft geslaagd. Een grotendeels nieuw repertoire gezongen door een groep enthousiaste zangeressen, heel verfrissend.

  Antwoord
 57. Bravo mesdames pour ce formidable spectacle du 22 octobre plein d’humour, d’émotions, de talent et d’enthousiasme ! Les chansons françaises sont parfaitement interprétées. Merci et à bientôt !!. Amicalement. Christine et Ruud.

  Antwoord
 58. Het huiskamerconcert in Maassluis was van een grote schoonheid. Lava weet niet alleen de juiste toon te treffen, maar ook de juiste snaar te raken. Voor mij was het een prachtige belevenis. Lava is zogezegd een lust voor het oor. Het repertoire is onderhoudend, amusant, verrassend en één keer zelfs ontroerend. Graag tot horens.

  Antwoord
 59. Vrijdagavond 16 juni een fantastisch huiskamerconcert bij Charlien bijgewoond. De uitvoering Birds bezorgde mij koude rillingen, prachtig. Ik kijk uit naar de nieuwe theater show.

  Antwoord
 60. Lieve dames, Afgelopen dinsdag genoten van jullie optreden bij Vrouwen van Nu Bergambacht. We hebben vele positieve reacties gekregen van de leden over deze avond !!!

  Antwoord
 61. Gisteravond geweldig optreden van jullie gezien. Heel erg onder de indruk van Birds.

  Antwoord
 62. Lieve leuke dames! wat hadden jullie een fantastisch, leuk, grappig,, mooi en indrukwekkend optreden gegeven voor de verjaardag van mijn moeder. Zeer aardig van jullie om dit aan huis te kunnen arrangeren, inclusief de attributen welke jullie hebben meegenomen. een cijfer op een schaal van 1 tot 10 is een 11! nogmaals hartelijk dank voor alle moeite en hopelijk jullie binnenkort nogmaals te zien! fantastisch!!!! groet, Bart

  Antwoord
 63. Lieve vrouwen van Lava, Via jullie Jinglebells kwam ik op Youtube ‘maak eens wat af’ tegen. Weer kippenvel en ontroering door jullie mooie samenzang! Ik wens jullie een heel liefdevol, muzikaal 2017 toe.

  Antwoord
 64. Gisteravond zijn de leden van onze vereniging “op weg gegaan naar Kerst”, onder de geweldige begeleiding van Lava. We kregen veel goede reacties van onze leden: . prachtige zang, afwisselend programma, goede sfeer in de groep. Men had erg genoten. Dank en veel succes.

  Antwoord
 65. Wat een enige voorstelling. Heb zeer genoten op deze dinsdagmorgen in Spijkenisse. Succes toegewenst

  Antwoord
 66. Op 22 mei j.l. trad Lava in het kader van de Muzikale KerkenFietsRoute op in de Eben Haëzerkerk in Pernis. Als organisatie hebben wij hier heel veel positieve reacties over binnengekregen. Een greep hieruit: – Ik heb genoten! mooi gezongen en er valt veel te zien. – Het was weer genieten van de prachtige stemmen en liederen. – Inspirerende teksten, humor, gewaagd en ook een verrassend weerzien. – Hartstikke mooi, sfeer perfect en erg leuk om te zien. Blij dat ik geweest ben.

  Antwoord
 67. WAUW, wat zijn jullie GOED zeg……..ontzettend genoten, zo jammer, dat het maar een half uur duurde……..ga zo door, zou ik zeggen…..echt geweldig zijn jullie !!!!!! ik hoop jullie vaker te zien.

  Antwoord
 68. Dag Lava meiden,terug in Oostvoorne na bezoek aan jullie in het mooie kerkje in Pernis.We spraken sommigen al maar willen onze bewondering hier toch ook delen. Jullie geluid, balans, eenheid, timing en presentatie, t’is wat ons betreft gewoon perfect.Spat gelijk inzetten en eindigen en alles er tussenin is mooi. Mocht het je opgevallen zijn dat iemand in het publiek een beetje met haar hoofd omlaag zich van het beeld afsloot…dat was ontroering en extra genieten zonder afleiding van juist de mooie samenzang en de heldere sopranen bij” Ken je mij”. Tot een x weer en , ook voor wie dit leest: WELKOM op 11 Oktober bij ons optreden in de Dorpskerk in Hoogvliet: Zie http://www.vocalgroup-timeless.nl 20 mannen/ vrouwen zingen a capella-close harmony.

  Antwoord
 69. We hebben 8 maart genoten van jullie optreden op Wereldvrouwendag in de Klepperwei! Teksten verbonden met het thema, humor en prachtige zang. Alleen maar complimenten over jullie gekregen. Jullie hebben de kerstuitvoering overtroffen.

  Antwoord
 70. Fijn dat jullie website het weer doet!! Ik heb m gemist!

  Antwoord
 71. Ik vind a capella zang mooi, maar vroeg me af of ik het een hele avond mooi zou vinden. Ja dus…heb genoten van De Vier Seizoenen: afwisselend, mooie zang en leuke, verzorgde choreo !!

  Antwoord
 72. Jullie zijn geweldig!!!!!!

  Antwoord
 73. Wat een heerlijke avond was het weer. Leuk thema ook. Nog nooit een koor Jingle Bells horen en zien zingen in maart, maar wat wat was dat leuk. Ook veel ontroering. Dankjulliewel!!!

  Antwoord
 74. Wat hebben we genoten afgelopen zaterdag! Verfrissend, humoristisch en vooral de prachtige harmonieën. Kees vond het erg inspirerend.

  Antwoord
 75. Jullie waren fantastisch gisterenavond. Ik heb genoten. Complimenten!! En nu……op naar het theater.

  Antwoord
 76. Wat ben ik ongelooflijk trots op jullie. Het publiek was unaniem lovend xx

  Antwoord
 77. Lava ladies….Het was een fantastische avond, met een heerlijk lentegevoel naar huis gegaan. Graag tot een volgend optreden….

  Antwoord
 78. We hebben heel veel lovende reakties gekregen van onze leden. Het was een zeer geslaagde kerstavond. Speels en toch een fijne kerstsfeer. Jullie zingen ook prachtig.

  Antwoord
 79. Lieve dames, beetje laat maar niet minder gemeend!!!! Heel hartelijk bedankt voor de geweldige avond die jullie voor onze afdeling op woensdag de 17e december jl hebben verzorgd. We hebben er enorm van genoten. Ik hoop jullie in de toekomst nog eens te mogen ontmoeten. Lieve groeten namens de gehele afdeling Nieuw-Lekkerland. Hitty.

  Antwoord
 80. Wat een mooi optreden hebben jullie neergezet vanmiddag in ‘De Oliphant’, jullie muziek maakt het leven mooi en kleurde mijn dag!

  Antwoord
 81. Dank jullie wel voor de optredens tijdens de Burchtfeesten in Oostvoorne. Het was een genot om naar te luisteren!! Graag tot een volgende keer.

  Antwoord
 82. Dames, Heb genoten van jullie concert(je). vooral bij een van mijn lievelingsnummers:het nummer van Herman v.. Veen “ik hou van jou. Had (dacht ik) oogcontact met Charlien en bij de uitvoering van dit lied bracht ik mijn hand naar mijn hart. In ieder geval: geweldig, jullie hebben er een fan bij !! Hartelijke groet.

  Antwoord
 83. Gisteren voor het eerst naar een optreden van Lava geweest in de dorpskerk in Oostvoorne. Ik was erg verrast, heel afwisselend repertoire, mooie stemmen en veel energie!

  Antwoord
 84. Prachtige website!

  Antwoord
 85. Wat een mooi optreden gisteravond in Delft! Weer erg genoten van zang en regie! Eigenlijk vind ik stiekem wel dat jullie de winnaar hadden moeten zijn. Chapeau! medefinalist Karin (Projektkoor Rijswijk)

  Antwoord
 86. wat een geweldige groep met en heerlijk repertoir. Loupezuiver, professioneel

  Antwoord
 87. en hier de reacties van de bezoekers – beloof me dat jullie niet naast de schoenen gaan lopen!!: Muzikaal enthousiast koor / Schitterend, ik heb er heel erg van genoten / Goed, na de kerkdienst. / Mooi, heel professioneel / Een heel mooi optreden, ik heb ervan genoten! / Heel knap, erg genoten / Leuk en goed initiatief! / Goed gezongen LAVA en een prima choreo! / Goede ontvangst en uitleg. / Mooi, open gebouw / Erg genoten, prachtig concert/optreden! / Het was erg leuk. Mooi a-capella! / Was leuk concert zeker voor herhaling vatbaar / Fantastisch! Knap gedaan! Voor herhaling! / Prachtige muziek en goede presentatie / Een heel mooi concert. We hebben genoten! / Niet helemaal mijn muziek liedjes over scheiden maken mij niet vrolijk / Mooie en gevarieerde liedjes! Knap gedaan / Weer een feest om naar te luisteren en zo’n mooi gebouw! / Prachtig! / Mooi / GO LAVA! Mooi gedaan / Van gillende huisvrouwen naar Vocal Group chapeau! / Leuk enthousiast optreden!

  Antwoord
 88. Dames. zit ik een heel verhaal te tikken, plaats ik het krijg ik een error. Het is toch wat. Dus dan nog een keer: Bedankt voor een leuke middag! Goede spirit, prachtig gezongen en veel plezier tussen de optredens – wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Ook louter positieve reacties van de bezoekers. Misschien minder dan gehoopt – maar ik zeg maar zo: het gaat om de kwaliteit van de reacties en die waren prima!

  Antwoord
 89. Lieve Lava-vrouwen. Vond jullie optreden weer fijn. Er zit nog steeds vooruitgang in! Veel succes in Delft deze week, maak er een mooie show van! Groeten.

  Antwoord
 90. Geweldig hoe jullie zo mooi zingen en zo cool blijven gelijktijdig! Echt een plus voor de meerstemmige muziek !

  Antwoord
 91. ik heb erg genoten van jullie eerste optreden in het theater de Ontmoeting in Rozenburg, dit moet zeker een gevolg hebben. Vooral de performence waarbij de mimiek en de lichamelijke uitdrukking jullie zangkunst extra ondersteunen en dit allemaal uit het hoofd.

  Antwoord
 92. Echt mooi, gisteren in De Ontmoeting, uitstraling,zuiverheid,alles zonder bladmuziek, gewoon knap. Een voorbeeld voor anderen. Een mooie ervaring en met een nieuw doel voor ogen.

  Antwoord

Een reactie versturen

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen of aan te passen zonder hiervan melding te maken.